Glamping hiška Melissa

Glamping hiška Melissa

je luksuzna lesena počitniška hiška v velikosti 25,00 m2 bruto tlorisne površine. Modul v velikosti 7,14 m x 3,50 m uporabnikom ponuja vse za udobno bivanje. Notranji tloris je lahko tipski ali se prilagodi vašim željam. V hišici je dovolj prostora za majhno kuhinjsko nišo, kopalnico, dnevni prostor z ležiščem za 2 osebi ter savno. Na terasi je predviden masažni bazen. Panoramsko okno v dnevnem prostoru omogoča odprt pogled ter občutek povezanosti z naravo.

V modul so vgrajeni ekološki materiali, katere je mogoče reciklirati. Zaradi vgrajenih visokokvalitetnih izolativnih materialov so stroški v hiši minimalni.

Sistem gradnje omogoča, da lahko modul kadarkoli prodamo ali preselimo na drugo lokacijo.

Ogrevanje je možno z karbonskim električnim talnim gretjem, IR paneli, klimatsko naprava. Prav tako je možna vgradnja kamina.

Možnost dobave masažnih bazenov Infinity.

Galerija

Splošno

Glede na naraščajoče trende po “luksuznem kampiranju” za vas izdelamo moderne modularne počitniške hiške, katere imajo vse kar potrebujejo uporabniki za brezskrbno bivanje.

Modularni sistem gradnje predstavlja inovativno rešitev v gradbeništvu, gradnja poteka v hali pod kontroliranimi pogoji kar omogoča izdelavo brezhibnega izdelka. Moduli se lahko prilagajajo vašim željam in potrebam. Objekt je lahko en modul ali sestavljen iz več poljubno medsebojno kombiniranih modulov v maximalni velikosti 4 x 13 m ter maximalne višina modula 3,6 – 3,90 m.

Glede na vaše želje izdelamo standardno počitniško hiško z lastno kopalnico ter kuhinjsko nišo. Za tiste ki si želite več, izdelamo luksuzno hiško z lastno savno ter masažno kadjo ali masažnim bazenom. Načrtujemo tudi turistična “glamping naselja” s hiškami z lastno kopalnico ter kuhinjsko nišo ali naselje s skupnimi sanitarnimi prostori.

Oddaj povpraševanje

Mitos grup Iljaševci Mitos grup Iljaševci