Glamping hiška Iza

Glamping modul Iza

je udobna lesena počitniška hiška v velikosti 22,5 m2 bruto tlorisne površine. Modul v velikosti 7,5 m x 3,0 m uporabniku ponuja dovolj prostora za oddih. Notranji tloris je lahko tipski ali se prilagodi vašim željam. Hiška ima dnevni prostor s po meri izdelano majhno kuhinjsko nišo in jedilnico, spalnico ter kopalnico. Hiška ima direkten izhod na teraso iz dnevnega in spalnega prostora.

V modul so vgrajeni ekološki materiali, katere je mogoče reciklirati. Zaradi vgrajenih visokokvalitetnih izolativnih materialov so stroški v hiši minimalni.

Sistem gradnje omogoča, da lahko modul kadarkoli prodamo ali preselimo na drugo lokacijo.

Ogrevanje je možno z karbonskim električnim talnim gretjem, IR paneli, klimatsko naprava. Prav tako je možna vgradnja kamina.

Galerija

Splošno

Glede na naraščajoče trende po “luksuznem kampiranju” za vas izdelamo moderne modularne počitniške hiške, katere imajo vse kar potrebujejo uporabniki za brezskrbno bivanje.

Modularni sistem gradnje predstavlja inovativno rešitev v gradbeništvu, gradnja poteka v hali pod kontroliranimi pogoji kar omogoča izdelavo brezhibnega izdelka. Moduli se lahko prilagajajo vašim željam in potrebam. Objekt je lahko en modul ali sestavljen iz več poljubno medsebojno kombiniranih modulov v maximalni velikosti 4 x 13 m ter maximalne višina modula 3,6 – 3,90 m.

Glede na vaše želje izdelamo standardno počitniško hiško z lastno kopalnico ter kuhinjsko nišo. Za tiste ki si želite več, izdelamo luksuzno hiško z lastno savno ter masažno kadjo ali masažnim bazenom. Načrtujemo tudi turistična “glamping naselja” s hiškami z lastno kopalnico ter kuhinjsko nišo ali naselje s skupnimi sanitarnimi prostori.

Oddaj povpraševanje

Mitos grup Iljaševci Mitos grup Iljaševci